Klubbinfo. v-21

  • Repieter’n har hängt sig IGEN! Göran har fått hem delar från USA så vi kan göra en “reset” med hjälp av någon form av ton kommando. När det kan installeras och konfigureras vet jag inte idag. Tills det är åtgärdat får vi använda 145.400 MHz.
  • Jag tänker att det kan vara OK att återuppta onsdagsträffarna om det är bra väder så man kan vara ute. Det är givetvis upp till var och en att avgöra om man tycker att det är lämpligt. Som vanligt kl. 18:00 på Marsbäcken med FYSISK DISTANS.
  • SM7HQD/Göran, SM7KUQ/Per och SA7IDE/Hans körde Portabeltesten från Marsbäcken, men aktiviteten avtog i takt med att vädret blev sämre.
  • SM7DQV/Tom, SM7NST/Tomas och SK7JD/Göran körde SSA’s Månadstest-SSB, resultatet verkar bli något sämre än förra månaden men fullt OK. SK7JD låg på en 4-de plats och det är mycket bra. Fler klubbmedlemmar är välkomna att köra MT, säg bara till om ni behöver hjälp att komma igång. Det är en intensiv men rolig timma/mån.
  • Själv så håller jag på och testar APRS med olika utrustningar och placeringar. Men jag får det inte att fungera som jag vill. Det är ju bra att ha något att göra i “Coronatider”. Jag brukar ju inte ge upp i första taget så snart går väl “paketen” som jag vill.

Sköt om er!

Tomas/SM7NST

Ordförande i WSA

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.